FRI FRAKT  | 365 DAGARS ÖPPET KÖP |💥 5% EXTRA RABATT MED KODEN MOBLER
Cart0 Din varukorg är tom!

Fåtöljer

Här hittar du både topnotch och prisvärda fåtöljer från Dina Möbler!

Vi har ett brett utbud av snygga, sköna, trevliga, färgglada, komfort, prisvärda fåtöljer i vårt sortiment. Kärt barn har många namn. Vi vill att våra fåtöljer ska passa alla kunders behov. Är du trött efter en dag på jobbet eller om du vill ta en längre vilostund under helgen så har vi fåtöljer just för dig! Att bara kunna glida ner i den och känna att kroppen sjunker in och du känner en behaglig känsla som gör att du somnar nästan direkt. 

Vill du maxa din känsla så kan du köpa till en fotpall att slänga upp dina ben på och få känna ännu en avslappnad känsla. Vi har ett brett utbud av fotpallar i olika slag och färger.

BESTÄLL BILLIGA FÅTÖLJER ONLINE

Dina Möbler fåtöljer finns i flera olika modeller och material
Med vårt breda utbud hittar du allt från den klassiska till den mer retro fåtöljen. Du hittar även olika modeller samt färger och tygval. Vi har snurrfåtöljer, fasta fåtäljer, recliner fåtöljer både utan och med fotpall. 

 

Fåtöljer är underbara möbler!

Hela din inredningsmiljö bygger på detaljer och en skön känsla som ska sätta prägeln i rummet. Att kunna välja rätt fåtölj krävs att den passar dina kriterier och det känner vi på Dina Möbler att vi har hittat. En fåtölj ska inte bara vara skön, den ska även se skön ut. Vi på Dina Möbler letar ständigt efter nya klassiskt och modernt utformade fåtöljer till bra priser som vi tror kommer förhöja hela din inredning. Att vi vill förändra denna marknads med att kunna erbjuda riktigt snygga och högkvalativa fåtöljer till rätt pris är en utmaning men vi tror att vi har hittat ett koncept som ska passa alla. 

Du hittar stilrena skinnfåtöljer, tygfåtöljer och mycket mer. Möjligheterna är många, men valet är ditt! Ge dig själv den unika och härliga känslan av att glida ner i en skön fåtölj att vila i. Glöm inte bort att köpa till en fotpall om du vill öka avslappningskänslan.

Välj och vraka bland våra olika modeller av fåtöljer och hitta den fåtölj som passar bäst för dig och ditt hem. 
Är det något du saknar så kan du alltid kontakta vår support så kommer någon utav våra experter att hjälpa dig i jakten på att hitta den perfekta fåtöljen.

Vi jobbar med kända leverantörer och på vissa produkter har vi snabba leveranser och ibland så har vi längre leveranser på fåtöljer men då skriver vi ut det eller kontaktar vi kunden och talar om det.

Produkter

Handla

Information