FRI FRAKT  | 365 DAGARS ÖPPET KÖP |💥 5% EXTRA RABATT MED KODEN MOBLER
Cart0 Din varukorg är tom!

Soffor på nätet

Vi har ett stort sortiment utav soffor, både moderna soffor och de gamla klassiska sofforna. En soffa är något man ska sitta i och kunna koppla av i. Bereoende på hur stort rum du har så är det snyggt och praktiskt att inreda ett stort rum med en komplett soffgrupp eller om du har ett litet så kan en enkel 3-sits soffa räcka. 

Genom att erbjuda låga priser för soffor med hög kvalité tycker vi är jätteroligt och vi fyller på soffsortimentet med nyheter så att du som kund har något att välja på i färg, storlek och stil.

När du hittat din drömsoffa här hos Dina Möbler så kan man köpa till ett par läckra kuddar som prydnadskuddar för att sätta den där lilla extra touchen på soffan. Du kan också köpa till snygga soffbord eller matchande mattor som kommer förhöjda känslan i rummet. Du kan kika in på våra soffbord eller mattor här.

Avtagbart tyg

Ibland kan det vara bra att tyget är avtagbart och man kan tvätta det, som sagt så kan olycker hända både när du är själv eller om du har barn eller husdjur hemma. Man ska tänka på det och välja tygsoffa efter tygmaterial som passar ens behov bäst. Med avtagbart tyg så kan du enkelt tvätta det om du skulle spilla, har du ett som inte går att ta av så blir det lite svårare att tvätta bort det och det kanske syns lite ifall du inte får bort allt.

Välj och vraka bland mängder av färger, material och storlekar!

Köp din soffa på nätet

Vi vill göra det enkelt för kunden att kunna sitta hemma i lugn och ro och kolla på soffor. Att klicka runt på sidan, kolla bilder och jämföra priser innan man bestämt sig. Vi vill göra denna upplevelse enkelt med att erbjuda högkvalitativa soffor med låga priser. Enkel checkout som gör köpprocessen enklare. Att handla på nätet hos Dina Möbler blir inte snabbare och enklare än så!

Produkter

Handla

Information