Cart0 Din varukorg är tom!

SÄNGAR

Hur vet jag vilken säng som passar mig?

Vi vet att det kan vara svårt att veta vilken säng som passar just dig och vad man ska tänka på innan man gör sitt beslut. Att köpa en säng är ett stort beslut både för att det är en säng du ska ha i flera år och att det är en stor invenstering. Därför vill vi ta upp några saker som du ska tänka på när du ska köpa en säng.

Först av allt är att man ska välja en säng som passar din kroppstyp. Att använda en hårdhet som är för mjuk eller hård kommer att påverka din kropp, dvs du felbelastar din kropp och du kommer få ont på vissa stället, det kan leda till att du sover sämre. 

För att få rätt hårdhet så ska du utgå ifrån din vikt, längd samt din sovställning. Då kan man enkelt ta fram rätt hårdhet som passar just dig. Ju mer du väger ju hårdare hårdhet behöver du. Man ska också tänka på att man ska ha 10 cm till godo från från huvudet till sängkanten och det gäller samma sak från fötterna till fotändan.

Är du osäker på vilken hårdhet så kan du läsa det i beskrivningen eller så kan du kontakta vår support för hjälp.

Hur länge håller en säng?

En säng ska hålla i flera år, man brukar säga ett tiotal år, därför ska du tänka på vart du beställer sängen ifrån och vilken kvalité det är. Genom att investera i en bra kvalitets säng kan produktens livslängd förlängas avsevärt. Det är också viktigt att underhålla sin säng regelbundet så att de håller sig under alla år. Med tiden så förlorar bäddmadrassen mycket av sin komfort eftersom det är den delen som får utstå med nötning och slitage. Du kan enkelt köpa en ny bäddmadrass efter några år för att hålla komforten.

Skaffa ett komplett sovrum

Har du hittat din säng så kan du komplettera med andra inredningsmöbler för att göra ditt sovrum extra mysigt. 
Vi har ett brett utbud av produkter till just sovrum med andra sovrumsmöbler. 

Köpa säng online

Du kan köpa billiga bra sängar på nätet hos Dina Möbler och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Att våra sängar har hög kvalite är något vi är stolta över. När du beställer en säng så har vi fri hemleverans.

Produkter

Handla

Information