FRI FRAKT  | 365 DAGARS ÖPPET KÖP | 5% RABATT MED KODEN MOBLER 💥
Cart0 Din varukorg är tom!

Kontinentalsängar

Kontinentalsängar är det bästa av det bästa i sängvärlden. Det blir ännu bättre av att våra sängar är svensktillverkade och handgjorda. Den unika fjädringen skapar en mjuk följsamhet för att du ska kunna slappna av och ge din kropp den återhämtning den behöver. Vi har ett utbud som passar allas behov och smaker, om det så är en blå, röd eller svart kontinentalsäng du vill ha. Titta in hos oss när du ska köpa säng. Vi erbjuder kompletta sängar med hög komfort och kvalité. 

 

Bekväma kontinentalsängar

Vi tummar inte på kvaliten eller komforten eftersom det är en viktig del av sängen som gör att du kan sova gott och känner dig utvilad. För att kunna vara piggare och gladare i vardagen så behöver man en god sömn. 
För att få bästa förutsättningarna så ska du fundera vilken säng som passar dig och även läsa på innan du beställer en säng. Att köpa en säng är ett stort beslut eftersom det är där du kommer tillbringa din stora del av livet.

Vad är en kontinentalsäng?

Kontinentalsängen är uppbyggd med tre lager. En sängbotten, mellanmadrass och en bäddmadrass överst. De tre kombinationerna och en bra uppbyggnad med fjädringar gör att trycket mot kroppens muskler och leder minskar. 
Sängen ger också lite höjd som gör att det blir enklare att kliva upp och lägga sig ner i sängen. 
 

Inred kontinentalsängen som på hotellet

Kontinentalsängen i sovrummet är som en tron, fascinerande. Kombinera med en passande sänggavel, gärna med en matchande nackkudde, för att göra din kontinentalsäng mer elegant. För att få ett mer enhetligt intryck kan du även inreda med sängbord. Vi har passande sängbord som du kan få i samma tyg som sängen.

Välj efter dina behov

I kontinentalsängen sover du gott och länge, så att du vaknar och är utvilad, redo för den nya dagen. Luta dig tillbaka och känn hur det mjuka sängmaterialet formar sig efter dina konturer. Dina Möbler har många olika storlekar, färger och modeller av sängar att välja mellan. Allt detta för att du ska kunna välja den säng som passar dig och dina behov bäst. Om ni är två som vill dela säng kan ni köpa en kombinerad resårmadrass som passar dig och din partner. Det betyder att om du till exempel vill ha en fastare madrass och din partner föredrar en mjukare madrass så går det ändå att lösa. För dem med mindre utrymme tillhandahåller vi även praktiska sängar med förvaringsfunktioner, som är perfekta för att förvara lakan, täcken och kuddar när de inte används.

Sängkvalite

För oss är kvalitet lika viktigt eftersom vi har de bästa priserna på marknaden. Det ena ska inte utesluta det andra, så hos oss kan du köpa en prisvärd säng utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Vi är säkra på att våra produkter håller hög kvalite. Vi ger  livstidsgaranti för ram- och resårbrott. Därför kan du i Dina Möbler-sängen sova gott och säkert! Vi använder inga mellanhänder utan våra sängar kommer direkt från fabriken i Sverige. 

Produkter

Handla

Information